VERKKOKAUPAN EHDOT JA PERUUTTAMISOIKEUS

Tulosta Sähköposti

Verkkokaupan yhteystiedot:

Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilä
Etelänkyläntie 508
85100 KALAJOKI
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: 050 5750 536

Yritys on merkitty kaupparekisteriin, y-tunnus 2125375-2.

Nämä ehdot koskevat Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilän verkkokaupan ja yksityisten kuluttajien välisiä kauppoja. Näitä ehtoja sovelletaan, elleivät osapuolet ole toisin sopineet.

Sopimus syntyy, kun ostaja on sähköisesti tehnyt tilauksen. Myyjä toimittaa sähköpostissa tilausvahvistuksen ostajalle sopimuksen syntymisen jälkeen.

TOIMITUSEHDOT

 1. Toimitamme tuotteita toistaiseksi vain Suomen alueelle (jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, ota yhteys asiakaspalveluumme). Toimitukset tapahtuvat pääasiassa Itella Oyj:n (Posti) välityksellä. Mikäli haluat toimituksen Matkahuollon kautta, ota yhteys asiakaspalveluumme ennen tilaamista.
 2. Tuotteet toimitetaan ostajan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen. Muista tarkistaa, että osoitetiedot ovat oikein!
 3. Arvioitu toimitusaika on 2-10 arkipäivää (lomista tai muista mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme etukäteen sivuillamme). Ilmoitamme viipymättä, jos toimitusaika on arvioitua pidempi. Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla, mikäli toimitusaika poikkeaa edellä mainitusta. Mikäli tilauksessa on eri toimitusaikoja sisältäviä tuotteita, lähetetään tilaus pidemmän toimitusajan mukaan.
 4. Pyrimme poistamaan tilapäisesti tai kokonaan loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos joku tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme asiasta välittömästi.
 5. Mikäli tilaus halutaan tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen esim. tilauksen teon yhteydessä tai tiedustelemalla etukäteen asiakaspalvelustamme. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli mahdollista.
 6. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksistasi.
 7. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus tilauksen tekoon.

TOIMITUSTAVAT

 1. Käytämme ensisijaisena toimitustapana postipakettia. Valittavanasi ovat seuraavat postin vaihtoehdot:
  1. Kirjekuori, toimituskulut 2,90/tilaus. Vain tilauksille, jossa tilattu pelkästään postikortteja ja tilauksen arvo enintään 40 euroa. Lähetys kannetaan kotiin.
  2. Postipaketti, toimituskulut 16,00/tilaus (hintaan sisältyy lisäpalvelu ”helposti särkyvä”). Lähetys on vastaanottajan noudettavissa lähimmästä Postin toimipaikasta 2-3 työpäivän sisällä lähettämisestä.
  3. Nouto Taideateljeesta Kalajoelta. Voit myös noutaa tilauksesi suoraan Taideateljeestamme Kalajoelta tai sopimuksen mukaan esim. Kalajoen keskustasta. Kun tilauksesi on käsitelty ja varmistettu, että tilaamasi tuotteet ovat varastossa noudettavissa, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.
 2. Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutoksiin, mikäli Itella Oyj:n hinnat muuttuvat.

TAVARAN OMINAISUUDET

Myyjä vastaa tuotteiden laadusta ja muista ominaisuuksista vain sopimuksessa määriteltyjen ja muiden verkkokaupan kirjallisesti antamien, nimenomaan ko. kauppaan liittyvien tietojen mukaisesti.

TEKIJÄNOIKEUDET

Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilällä on tekijänoikeudet verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin.

MAKSUTAVAT

 

 • Etukäteismaksu (tilisiirto). Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona mistä tahansa pankista tai verkkopankin kautta. Pidämme tuotteet sinulle varattuina 5 päivää tilauksen tekemisestä. Maksuohjeet saat tilausvahvistuksen mukana.
 • Pankkipainikkeet. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
 • Luottokortit. Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

  Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

 • Jousto. Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

  Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

  Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

  Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

  Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 • Postiennakko. Vain postipaketit. Tuotteet maksetaan Postin toimipaikassa paketin noutamisen yhteydessä (maksuvälineinä käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Postiennakkona maksettaessa toimituskuluihin lisätään Postin perimä postiennakkomaksu 4,10 euroa.
 • Lasku. Voit maksaa tilauksesi myös laskulla. Tässä tapauksessa ota yhteys asiakaspalveluumme ennen tilaamista.
 • Käteismaksu noudettaessa. Mikäli haet tilauksesi suoraan Kalajoelta taideateljeestamme, voit maksaa käteisellä (ei korttimaksumahdollisuutta).

  PERUUTTAMISOIKEUS JA PALAUTUS

   

  1. Kuluttajalla on 14 vuorokauden ajan oikeus peruuttaa kauppa. 14 vuorokautta lasketaan tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.
  2. Peruuttamisilmoitus on tehtävä joko suullisesti tai kirjallisesti. Myös tavaran palauttaminen 14 päivän kuluessa katsotaan peruuttamiseksi. Tuote on kaikissa tapauksissa palautettava kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä (muuten peruuttaminen raukeaa).
  3. Ostaja vastaa siitä, että palautettava tuote säilyy muuttumattomana ja vahingoittumattomana vastaanottamisesta palautuksen lähettämiseen saakka (ei koske alkuperäisen pakkauksen purkamista). Jos tavara vahingoittuu ostajasta johtuvista syistä, peruuttamisoikeus raukeaa.
  4. Palautettavat tuotteet tulee pakata hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavaan kuljetuksen kestävään pakkaukseen.
  5. Palautus lähetetään osoitteeseen Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilä, Etelänkyläntie 508, 85100 KALAJOKI.
  6. Myyjä maksaa palautuskulut, jos tavara palautetaan tavanomaisella tavalla postitse. Jos palautus esim. kokonsa tai painonsa takia edellyttää postin erilliskäsittelyä tai muuta erityiskuljetusta, palauttamiskulut eivät ole myyjän vastuulla. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia emme lunasta.
  7. Myyjä maksaa kuluttajalle tavarasta jo maksetun hinnan ja (tavanomaisella tavalla palautetun tavaran, ks. kohta 5) palautuskulut mahdollisimman pian vastaanotettuaan palautuksen ja tarkistettuaan, että tavara on myyntikuntoista.
  8. Mikäli Posti palauttaa lähetyksen tilattaessa annetun virheellisen osoitteen vuoksi, perimme palautuskulut asiakkaalta.

  KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

  Joskus voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketti vaurioituu postinkuljetuksen yhteydessä. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postin toimipaikassa heti asiasta vahinkoilmoitus. Mikäli huomaat vasta kotona pakettia avatessa, että sisältö on rikki, ota lähetys mukaan ja käy tekemässä Postissa vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta tai muista järjestelyistä.

  HINNAT

   

  1. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % tai 24 % tuotteesta riippuen). Tuotteet toimitetaan tilaushetkellä verkkokaupassa olevilla hinnoilla.
  2. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin verkkokaupassa. Emme kuitenkaan muuta tilattujen tuotteiden hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen.

  YHTEYSTIEDOT

  Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • puh. 050 575 0536