Tilaukset

Tulosta Sähköposti

YHTEYSTIEDOT:

Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilä
Etelänkyläntie 508
85100 KALAJOKI
050 5750 536
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Voit tilata tai kysyä tarjousta myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Klikkaa vasemmalla olevasta päävalikosta kohtaa "Ota yhteyttä".

 

TILAUSTYÖT:

Teen tauluja tilaustöinä esim. valokuvasta tai asiakkaan idean pohjalta.

Hinta riippuu taulun koosta, aiheen monimutkaisuudesta ja työhön kuluvasta ajasta. Sen vuoksi vaikkapa muotokuva on arvokkaampi kuin suhteellisen yksinkertainen maisema. Tilaustöiden hinnan arvioin tilauksen yhteydessä.

Teen maalaukset aina korkealuokkaisista materiaaleista, käytän esimerkiksi laadukasta valmiiksi pohjustettua pellavakangasta. Maalaustyö on 100% käsityötä.

Kehykset sisältyvät taulun hintaan. Valmistamme erikoisuutena myös 8-kulmaiset kehykset. Tilaustyön voi halutessaan ottaa ilman kehyksiä.
    
* IDEOITA TAULUN AIHEEKSI *

Muotokuva

Muotokuva on upea lahja, joka ilahduttaa vuodesta toiseen, Voin tehdä valokuvasta joko öljyvärimaalauksen, lyijykynäpiirroksen tai värikynäpiirroksen. Maalaukseen on mahdollista tehdä myös muutoksia esim. taustaan. Vanhan mustavalkoisen valokuvan pohjaltakin voi tehdä värillisen maalauksen. Ja värit eivät haalistu.

ImageMaisema

Kuva tärkeästä maisemasta ilahduttaa mieltä.

Koti tai kesämökki

Kotia tai kotipihaa esittävä taulu on arvokas muisto, joka säilyy tulevillekin sukupolville. Vanhat rakennukset ovat erityisen maalauksellisia. Vaikka itse rakennusta ei enää olisi, maalaus onnistuu valokuvan perusteella.

ImageAsetelma

Asetelma on perinteinen aihe, joka sopii moneen paikkaan. Keittiössä asetelma vihanneksista tai kivoista astioista näyttää kodikkaalta. Olohuoneeseen saa kuihtumatonta kauneutta kukkasilla.

Jäljennös

Teen jäljennöksiä vanhoista maalauksista. Tilatessasi huomaathan, että tekijänoikeuksien vuoksi taiteilijan kuolemasta on oltava 70 vuotta aikaa. Muutoin tekijänoikeuksien haltijalta täytyy olla lupa jäljentämiseen, kun jäljennös tehdään myytäväksi.

ImageLemmikkieläin

Koira, kissa, hevonen tai vaikka siili. Rakkaasta lemmikistäsi saat suloisen taulun!

Sisustustaulu

Taulun voi suunnitella muuhun sisustukseen sopivaksi, vain mielikuvitus on rajana.

Mielikuvitusta...

Taulun aiheen voi keksiä myös ihan omasta päästä!