Tietosuoja

Tulosta Sähköposti

Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilän verkkokaupan asiakasrekisteri

  1. Rekisterinpitäjä on Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilä. Yhteystiedot: Etelänkyläntie 508, 85100 KALAJOKI, puhelin 050 5750 536, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  2. Henkilötietoja käytetään vain tilausten käsittelyyn, tilausten vaatimiin yhteydenottoihin sekä tilattujen uutiskirjeiden toimittamiseen.
  3. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero sekä tilaushistoria.
  4. Kohdassa 3. mainitut tiedot kerätään rekisteröidyn itsensä verkkokaupassa antamista tiedoista.
  5. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä.
  6. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. ATK:lle talletettuihin tietoihin on pääsy vain Taideateljee Sanna Pauliina Heikkilän henkilökunnalla sekä verkkokaupan ylläpidosta vastaavalla henkilöllä. Pääsy tietoihin edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamista.
  7. Rekisteröidyllä on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Tarkastuspyyntö osoitetaan rekisterinpitäjälle (yhteystiedot kohta 1.).
  8. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjauspyyntö osoitetaan rekisterinpitäjälle.
  9. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien henkilötietojen käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto osoitetaan rekisterinpitäjälle.