Galleria Kivitupa

Tulosta Sähköposti

GALLERIA KIVITUPA

 

Galleria Kivitupa on elämyksellinen taidegalleria Kalajoen Heikkilänmäellä maalaismaiseman keskellä. Rakennuksen sisälle kannattaa kurkistaa, samanlaiseen et törmää joka päivä. Kivituvan kivisissä näyttelytiloissa on esillä Sanna Pauliina Heikkilän taidetta. Näyttely on samalla myyntinäyttely. Kivituvasta löydät myös mukavia matkamuistoja, lahjaesineitä ja tauluista tehtyjä postikortteja.

 

Galleria Kivitupa on avoinna sopimuksen mukaan ja aina kun olemme kotona. Puh. 050 5750536. Huom! Galleria Kivitupa on tällä hetkellä tilapäisesti suljettu.

 

Kahvitella voi varaamalla tarjoilun etukäteen. Myös galleriaesittelyt tilauksesta.

 

YHTEYSTIEDOT:

Galleria Kivitupa

Etelänkyläntie 508

85100 KALAJOKI

050 575 0536

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

VIERASNÄYTTELYT

 

Galleria Kivitupa on Sanna Pauliina Heikkilän kotigalleria. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että uusia tauluja ei ehdikään maalata kesänäyttelyä varten. Silloin seiniltä voi löytyä myös muiden taiteilijoiden tauluja.

Kyltti
Etupihan puoli

VANHASTA NAVETASTA TAIDEGALLERIAKSI

 

Heikkilän Jokitaloa isännöineet Juho ja Eeva Sofia Heikkilä rakensivat porakivinavettansa vuonna 1905. Navetta on nyt saanut uuden elämän taidegalleriana. Alakerta on näyttelytilaa, yläkerrassa on näyttelytilan lisäksi taiteilijan ateljee.

Kaksinkertaiset porakiviseinät on jätetty näkyviin, samoin kuin navetan lattian alta paljastunut sileä peruskallio. Sisustuksessa on käytetty aitatolppia, heinäseipäitä ja ajan patinoimaa tuppilautaa. Aikoinaan paikalla tehdystä kivenlouhinnasta muistuttavat porakiviseinien lisäksi esillä olevat vanhat kivityökalut.  Takapihalta päin